Ana içeriğe atla

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak düzenlenen “Yüz Terapisi Hakkında Güncel Bilgiler” konulu seminerimiz Dr. Öğr. Üyesi Sena Gizem ARSLAN moderatörlüğünde, Uzm. Fzt. Sesil BERKE AĞCA katkılarıyla gerçekleştirildi.

Seminerde Yüz terapisinin sağlık ve kozmetikte kullanım alanlarından bahsedildi ve uygulamaları gösterildi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyonun yeni alanları hakkında farkındalığın oluşturulduğu etkinlikte Kas iskelet sisteminin olduğu her yere bir fizyoterapist dokunuşunun gerekliliğinin vurgusu yapıldı.

Etkinlik sonunda Bölüm Başkanımız Dr. Ögr. Üyesi Oğuzhan Bahadır DEMİR tarafından Uzm. Fzt. Sesil BERKE AĞCA’ya teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Katkılarından dolayı kendisine ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.